Heilige Birmanen / Sacred Birmans
Brits Langhaar /  British Longhair Cattery Madison’s Love

Ik zal ons eerst even voorstellen en hoe onze Cattery is ontstaan wij zijn Martin en Annet en wij wonen samen met onze twee kinderen Selena en Sven  en onze Birmanen en onze hond Max in Rotterdam-Zuid.


Toen onze twee Perzische katten overleden was het zo stil in huis dat we op internet zijn gaan rond kijken welke rassen er waren en toen zagen wij een foto van een Heilige Birmaan en waren gelijk verliefd op het ras het karakter, uiterlijk en de diep blauwe ogen dit is wat we wilde en zijn op zoek gegaan naar onze eerste Heilige Birmaan.


We kwamen uit bij  Cattery Masathe’s Lovely , zij had twee hele mooie Lilac points en waren gelijk verliefd op de twee dames. Wij vinden het ras Heilige Birmaan zo geweldig dat we zelf af en toe een nestje wilde gaan fokken.


De kittens groeien op te midden van ons gezin en samen met de andere Birmanen en onze hond Max  zodat ze ook dogproof op groeien en ze kunnen wennen aan alle huishoudelijk geluiden zodat als uw kitten met 14 weken mee naar huis neemt dat ze niet overal van schrikken en op groeien tot lieve en sociale katten.


De kittens worden voordat ze naar hun nieuw eigenaar gaan twee maal gezien door onze dierenarts en zijn twee keer geënt drie maal ontwormd ,gechipt ,gecastreerd en krijgen een mooie stamboom van Mundikat, Europees paspoort, koopcontract en een leuk kittenpakket mee.


Een Heilige Birmaan houd van gezelschap van mens of dier en is niet graag de hele dag alleen een speelkameraad is gewenst.


De kittens worden alleen verkocht na persoonlijk  contact.


Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie over een Birmaantje kunt u altijd bellen of mailen, zie hiervoor onze contact pagina.


Martin en Annet Kuijpers